About

Aku menukil blog ini hanya sebagai perkongsian segala maklumat tentang alam perubatan yang menjadi hak bagi seorang merdeka untuk mempelajari dan menggunakan apa juga kaedah yang boleh membawa kepada kehidupan yang sihat .

Aku kini bukanlah ahli mana-mana persatuan atau pertubuhan perubatan yang tertakluk kepada mana-mana akta dalam Malaya . Hanya kerana minat untuk menjaga kesihatan diri sendiri dan ahli keluarga ku sendiri aku meneroka bidang-bidang yang berkaitan pengobatan sebagai satu hobi dan menambahkan maklumat .

Aku gembira kini aku tidak perlu lagi menyerah diri sendiri dan ahli keluarga dibawah tanggungan ku untuk dirawat oleh para doktor dengan obat-obat berasaskan narkotik yang memberikan kelegaan sementara .

Aku bebas menggunakan apa juga sistem perubatan untuk diri sendiri dan keluarga dibawah jagaan ku . Kalau rasa nak guna homeopati aku akan buka buku – buku homepati dan menggunakan remedi-remedi yang ada . Kadang-kadang naturopati pun berguna juga untuk pelbagai kes yang kadang-kadang sumbernya boleh dari persekitaran kita.

Terima kasih kepada En Ronald Reagan yang telah membuka ruang maklumat melalui internet dimana semua maklumat pengobatan aku boleh perolehi , boleh didapati dengan mudah melalui internet secara percuma .

Lepas jenuh dengan ilmu pengobatan aku tergerak untuk mengkaji tentang sistem bank dan wang . berdasarkan buku buku yang aku baca , aku dapati ada yang tak kena dengan kedua sistem tadi . Penipuan , penindasan , perompakan adalah amalan rutin di dalam operasai bank .jadi aku kekadang selitkan juga tulisan tulisan dari pakar kewangan dan bank yang telah mencungkil segala sisi gelap dalam amalan perbankan dan wang . moga perkongsian ini mampu memberikan kesedaran yang lebih meluas kepada orang ramai walau pun aku tahu pendedahan ini sebenarnya tidak disenangi oleh ramai pihak yang menyokong penuh sistem bank moden

Advertisements

One thought on “About

  1. SALAM perkenalan umur saya 36 thn dah 2 bulan kena strok sebelah kanan saya masih kebas walaupun saya sudah bole berjalan saya harap kita bole kongsi Cara pengubatan

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s