HOMEOPATI : SISTEM PERUBATAN MASA DEPAN ANDA

Gerbang ke alam maklumat perubatan Homeopati anda WordPress.com. Anda boleh mendapatkan maklumat tentang perubatan homeopati dan menyuarakan keluhan anda tentang masalah kesihatan atau menyuarakan apa-apa pandangan tentang dunia perubatan alternatif

Siapa pun diri anda , ingatlah kesihatan adalah nikmat yang paling utama. Oleh itu keputusan yang tepat dalam mengawal dan menentukan kaedah perubatan yang serasi dengan tubuh badan anda adalah sesuatu yang asasi. Badan anda diciptakan oleh Sang pencipta mempunyai kepintaran untuk membentengi , mempertahan , dan melawan sebarang bentuk ganguan penyakit.
Sistem perubatan yang baik adalah yang dapat bertindak seiring dengan segala keajaiban sistem pertahanan yang telah diciptakan Allah untuk kita , bukan yang memusnah dan melemahkan sistem tubuh manusia .

Advertisements

One thought on “HOMEOPATI : SISTEM PERUBATAN MASA DEPAN ANDA

  1. Hari ini aku memulakan satu usaha murni yang besar untuk menyebarkan seni perubatan homeopati untuk umat manusia di wilayah tempat aku duduki dan kampung tempat aku tinggal .
    Bagi sesetengah orang homeopati merupakan satu nama yang asing dan pelik dalam dunia perubatan dikalangan masyarakat melayu . Ada yang beranggapan ianya seperti perubatan tradisional melayu , urut – mengurut atau jampi – menjampi .Ada yang beranggapan juga homeopati hanyalah ubat placebo yang tidak mengandungi sebarang kandungan perubatan.
    Atas asas tadi aku mula untuk menulis blog ini mudah-mudahan usaha aku yang sedikit ini dapat meningkatkan penerimaan masyarakat terhadap homeopeti dan mengangkat taraf perubatan ini sebaris dengan perubatan yang saintifik .
    Untuk menuju kearah itu aku berharap agar ada insan-insan lain yang terlibat di dalam perubatan ini agar dapat memberikan idea atau komen yang berguna untuk dikongsi bersama .
    Bagi masyarakat cyber pula mereka diharap dapat berkongsi masalah yang dihadapi khususnya dalam masalah kesihatan

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s